My custom map doesn't work anymore

broken avatar :(
Created 994 days ago
by Rattus
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
1,336 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 5 September 2017
Last active: 133 days ago
Posts
32
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
Rattus's Groups
Rattus's Contact & Social Linksrattus210
So I factory reset my pc cause I was having problems with it so I decided to just do a reset to get rid of the problem I was having (which it did). I backed up all the necessary files I was told to back up on this forum for my map, which I can still successfully edit in radiant. My map appears normal in radiant, so I decided to compile it and build the mod, but then when I load my map on cod waw it's just the normal main menu, and asks me if I want to start new game when I press solo, instead of just instantly taking me to my map... Can someone please help me?
Last Edit: January 01, 2018, 05:55:08 am by Rattus
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: usNew York
Date Registered: 28 March 2015
Last active: 2 days ago
Posts
76
Respect
Forum Rank
Rotting Walker
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
Current Map: HellBound
Signature
If you wanna access the map, go to the console and type devmap nazi_zombie_*whatever your map name is* then press enter. Now if you wanna make a menu press for solo launch there are lots of tutorials on the site for that.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 5 September 2017
Last active: 133 days ago
Posts
32
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
Rattus's Groups
Rattus's Contact & Social Linksrattus210
If you wanna access the map, go to the console and type devmap nazi_zombie_*whatever your map name is* then press enter. Now if you wanna make a menu press for solo launch there are lots of tutorials on the site for that.

Well I just tried loading the map from console and I get a server script compile error saying it couldn't find the script "mptype/nazi_zombie_heroes"  :-\
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: prunknown
Date Registered: 27 December 2016
Last active: 4 days ago
Posts
86
Respect
Forum Rank
Rotting Walker
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
cristian_morales's Contact & Social Linkscristian_m
mptype/nazi_zombie_heroes is a csv it acts like a aitype file, but its for player characters, without it, you can't spawn yourself. Make sure all needed files are in the raw directory. Try re-installing mod tools if you think there are some files missing.
Last Edit: March 02, 2018, 11:04:58 pm by cristian_morales
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 18 February 2018
Last active: 17 days ago
Posts
88
Respect
Forum Rank
Rotting Walker
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
lol
×
Swag_Chesse_xo1's Contact & Social Linkso0JayWolf0oLordSpaceCat
You can change the text and exec the mod with this tutorial: https://confluence.ugx-mods.com/display/UGXMODS/Adding+a+Solo+Button

This is so when you build you mod people can play without having to go to the console.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nl
Date Registered: 20 September 2013
Last active: 2 days ago
Posts
416
Respect
Forum Rank
Perk Hacker
Primary Group
Community Scripter
×
gympie6's Groups
Community Scripter Has shown effort and knowledge in the area of scripting while being a part of the UGX-Mods community.
gympie6's Contact & Social LinksDistenc5TeffrieTeffrie
So I factory reset my pc cause I was having problems with it so I decided to just do a reset to get rid of the problem I was having (which it did). I backed up all the necessary files I was told to back up on this forum for my map, which I can still successfully edit in radiant. My map appears normal in radiant, so I decided to compile it and build the mod, but then when I load my map on cod waw it's just the normal main menu, and asks me if I want to start new game when I press solo, instead of just instantly taking me to my map... Can someone please help me?

If you are using a menu to run your game "solo" don't forget to add the correct zombiemod to it.
You can open that file with any texteditor and change nazi_zombie_***** with yours.

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Facebook
Sign In with Twitch
Loading ...