"max cells exceeded" could T4M fix this?

broken avatar :(
Created 899 days ago
by gustoman
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
1,805 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: ca
Date Registered: 21 November 2016
Last active: 16 days ago
Posts
118
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I make maps.
Signature
THE FIGHT
SALAJ_DUST2 new update is coming soon
SALAJ_MALEFIC'S_SPAWN
SALAJ_WWE coming soon
×
gustoman's Groups
gustoman's Contact & Social Linksgustoman
I have error "Max cells exceeded" I think I hit limit of models or brushes. I installed T4M but I have still same problem. Should I put T4M into my mapname folder as well? If not how can I continue working on my map?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: kh
Date Registered: 9 August 2013
Last active: 138 days ago
Posts
503
Respect
Forum Rank
Zombie Enslaver
Primary Group
Member
×
codmoddd1234's Groups
codmoddd1234's Contact & Social Links
Are there any other errors in launcher?
How many mb is the .map?
Press m in radiant and see how many brushes you used.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nlApeldoorn
Date Registered: 17 December 2013
Last active: 17 hours ago
Posts
1,180
Respect
1,372Add +1
Forum Rank
Zombie Colossus
Primary Group
Community Scripter Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
It aint much, if it aint Dutch
Signature
[RELEASED] Greenhouse Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

NUK370WN Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Industrial Estate Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Support my work here:  [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
×
BluntStuffy's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Scripter Elite Has shown excellence and experience in the area of custom scripting in the UGX-Mods community.
Oil Rig Beta Access
Oil Rig Beta Access
BluntStuffy's Contact & Social LinksBluntstuffy@BluntZombieBluntStuffyStuffyZombie
Are al your brushes structural? If they are make them detail
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: ca
Date Registered: 21 November 2016
Last active: 16 days ago
Posts
118
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I make maps.
×
gustoman's Groups
gustoman's Contact & Social Linksgustoman
Are al your brushes structural? If they are make them detail
no I have just couple brushes structural ( in green ) others I have them normal ( in black ). Should I make them all structural? or how to I make them detail?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: fr
Date Registered: 3 June 2015
Last active: 21 days ago
Posts
44
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Community Mapper Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
×
IZaRTaX's Groups
Community Mapper Elite Has shown excellence and experience in the area of custom mapping in the UGX-Mods community.
BO3 Modtools Alpha
BO3 Modtools Alpha
This user has access to the Black Ops 3 Modtools Alpha
IZaRTaX's Contact & Social LinksIZaRTaX
Max cell exceeded = Z-fighting error

for example:



bad brushes:



good brushes (No Z-fighting error) :



more about Z-fighting > [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: ca
Date Registered: 21 November 2016
Last active: 16 days ago
Posts
118
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I make maps.
×
gustoman's Groups
gustoman's Contact & Social Linksgustoman
Are there any other errors in launcher?
How many mb is the .map?
Press m in radiant and see how many brushes you used.
no I don't have any  other error, and I have 2910 brushes

Double Post Merge: June 22, 2017, 12:47:43 pm
Max cell exceeded = Z-fighting error


oh so problem is that I have many brushes inside each other, am I right?
Last Edit: June 22, 2017, 12:47:43 pm by gustoman
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: fr
Date Registered: 3 June 2015
Last active: 21 days ago
Posts
44
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Community Mapper Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
×
IZaRTaX's Groups
Community Mapper Elite Has shown excellence and experience in the area of custom mapping in the UGX-Mods community.
BO3 Modtools Alpha
BO3 Modtools Alpha
This user has access to the Black Ops 3 Modtools Alpha
IZaRTaX's Contact & Social LinksIZaRTaX
no I don't have any  other error, and I have 2910 brushes

Double Post Merge: June 22, 2017, 12:47:43 pm
oh so problem is that I have many brushes inside each other, am I right?

Yes that's the problem  ;)
Last Edit: June 22, 2017, 12:51:26 pm by IZaRTaX
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: ca
Date Registered: 21 November 2016
Last active: 16 days ago
Posts
118
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I make maps.
×
gustoman's Groups
gustoman's Contact & Social Linksgustoman
Yes that's the problem  ;)
ok thanks man i will try that later and if it works I will give u best answer  :)

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...