World at War Modification: T4M (r45)

broken avatar :(
Created 1868 days ago
by DidUknowiPwn
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
531,086 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: ca
Date Registered: 18 February 2015
Last active: 145 days ago
Posts
74
Respect
Forum Rank
Rotting Walker
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
I had the same problem , I fixed it without deleting the game but I don't remember 100% how to do it I think it has something to do with %appdata%
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: uswaterboro, maine
Date Registered: 10 May 2015
Last active: 1163 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
JosephMerry's Groups
JosephMerry's Contact & Social LinksJosephMerryJosephMerry
yea uh what would be something i would use to open it with, because it comes up as "T4M r45 [Release] (1) (2)"
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: cl
Date Registered: 22 September 2016
Last active: 1015 days ago
Posts
1
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
macdacho's Groups
macdacho's Contact & Social Links
when I install it and let me not play cod waw but if I leave out let me play, I do ???  :-\  sorry for my english  :-[
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: usWashington
Date Registered: 6 September 2016
Last active: 1359 days ago
Posts
10
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
drifter's Groups
drifter's Contact & Social LinksIMOS_drifterdrifter6969
totally awesome! You just made my map work.... All the hard work to finally be able to play it thanks to all your hard work!

Great job!!!

drifter
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: be
Date Registered: 6 May 2015
Last active: 1003 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
ShadowsNightmare's Contact & Social Links
Me and a friend of mine are playing with the CD-versions of the game (patched to 1.7.1263). We downloaded the lanfixed.exe but whenever we try to join oneanothers game we get a "Server authentication failure" error. Note that in the 1.7.1263 patch the lanfixed exe works fine.
Any advice??
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 22 April 2016
Last active: 1253 days ago
Posts
2
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
lilsmoke871's Groups
lilsmoke871's Contact & Social Links
POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX

had the same problem, game was crashing when starting a T4M map.


1. Download COD WAW LanFix:
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

2. Put it into the root directory of COD WAW (C:\Program Files (Steam\steamapps\common\Call of Duty World at War)

3. start CoDWaW LanFixed.exe as ADMIN

DONE! If you open the console you should seea message about T4M running!

[MAYBE you will have to set TEXTURES to NORMAL and SPECULAR MAPS OFF]
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: deOldenburg
Date Registered: 16 September 2016
Last active: 1311 days ago
Posts
5
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
×
Treat's Groups
Treat's Contact & Social Links
POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX - POSSIBLE FIX

had the same problem, game was crashing when starting a T4M map.


1. Download COD WAW LanFix:
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

2. Put it into the root directory of COD WAW (C:\Program Files (Steam\steamapps\common\Call of Duty World at War)

3. start CoDWaW LanFixed.exe as ADMIN

DONE! If you open the console you should seea message about T4M running!

[MAYBE you will have to set TEXTURES to NORMAL and SPECULAR MAPS OFF]

I use the steam version and i cant play with t4m without the LanFixes.exe. But is this not only for CD players? And another problem, when i use the LanFixed, i have a strange version. the main version with the normal steam version is 1.7, but with the LanFixed it is 2.0xxx, and my friend has another version too, the version 1.xxx. So we cant play together and is really anoying. Do you know a fix for that too? I would be really thankfull.

And excuse my bad english ^-^'
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: af
Date Registered: 13 November 2015
Last active: 12 hours ago
Posts
125
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
Personal Quote
My handsome face
×
therocksays02's Groups
therocksays02's Contact & Social Links
I use the steam version and i cant play with t4m without the LanFixes.exe. But is this not only for CD players? And another problem, when i use the LanFixed, i have a strange version. the main version with the normal steam version is 1.7, but with the LanFixed it is 2.0xxx, and my friend has another version too, the version 1.xxx. So we cant play together and is really anoying. Do you know a fix for that too? I would be really thankfull.

And excuse my bad english ^-^'
Lanfix only for cd. If you had the game from steam then you dont need to install lanfix
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: deOldenburg
Date Registered: 16 September 2016
Last active: 1311 days ago
Posts
5
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
×
Treat's Groups
Treat's Contact & Social Links
Lanfix only for cd. If you had the game from steam then you dont need to install lanfix

This is how it should be. How i tryed to say, i have the steam version and i tryed to start the map without the LanFix and all what i got is a crash. Out despair i installed the LanFixed.exe in my COD WAW root folder, started it as admin and the map worked. I tryed it again with the normal CoDWaW.exe, but i got another crash.

It only work with the lanfix, but i cant play with it with my friends because we have diffrend versions when we both use it. thats why i search for help.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: seSweden, Eskilstuna
Date Registered: 4 September 2016
Last active: 767 days ago
Posts
2
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
AlexStromberg's Groups
AlexStromberg's Contact & Social Links
Does this mod allow fov changes for all maps? i don't quite understand the foc dvar thing in OP.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: bd
Date Registered: 12 February 2015
Last active: 768 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
ALIA999's Groups
ALIA999's Contact & Social Links
dude this mod is awesome but when playing lan it not work its says synchotise game error i know its wrong but you probrly get the point
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 22 April 2016
Last active: 1253 days ago
Posts
2
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
lilsmoke871's Groups
lilsmoke871's Contact & Social Links
This is how it should be. How i tryed to say, i have the steam version and i tryed to start the map without the LanFix and all what i got is a crash. Out despair i installed the LanFixed.exe in my COD WAW root folder, started it as admin and the map worked. I tryed it again with the normal CoDWaW.exe, but i got another crash.

It only work with the lanfix, but i cant play with it with my friends because we have diffrend versions when we both use it. thats why i search for help.

If your friend uses the LanFixed.exe too, it should work fine for both of you. Just give your friend the download link to the LanFixed.exe and it should work.

Another option is: Find a download link for the LanFixed.exe version 1.7.x (whatever version you have) and use that program instead.

Double Post Merge: October 04, 2016, 04:08:28 pm
Lanfix only for cd. If you had the game from steam then you dont need to install lanfix

LanFixed.exe is not only for CD! Use LanFixed.exe even if you have steam!

It works fine with the steam version too and seems fixes the T4M crash problem!
Last Edit: October 04, 2016, 04:08:28 pm by lilsmoke871
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: deOldenburg
Date Registered: 16 September 2016
Last active: 1311 days ago
Posts
5
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
×
Treat's Groups
Treat's Contact & Social Links
If your friend uses the LanFixed.exe too, it should work fine for both of you. Just give your friend the download link to the LanFixed.exe and it should work.

Another option is: Find a download link for the LanFixed.exe version 1.7.x (whatever version you have) and use that program instead.

Double Post Merge: October 04, 2016, 04:08:28 pm
LanFixed.exe is not only for CD! Use LanFixed.exe even if you have steam!

It works fine with the steam version too and seems fixes the T4M crash problem!

Thx for the reply.

We both use the same LanFix and we both have diffrend versions ingame in the right side down. We guess that this is the answer why he get kicked from my lobby when he tryed to join.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 17 August 2016
Last active: 90 days ago
Posts
1
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
drogenkroete's Groups
drogenkroete's Contact & Social Links
Same Problem about playing CoOp here

Singleplayer works with T4M Mod, but in CoOp, the clients get the "Server authentication failure" Error.
The Game is the (ORIGINAL) DVD Version, so it requires the LANFIX. The Game shows Version 2.0.45.
Game Files on Host and Client are identical. Plaing CoOp works fine without T4M Mod.
Not only the T4M Maps, but every Map aren't CoOp capable since installing T4M.

PLEASE HELP  :derp:
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 11 October 2016
Last active: 1440 days ago
Posts
1
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
Rapture883's Groups
Rapture883's Contact & Social Links
I cant get it to work..if i want to start ragnarok it just crashes >:(
am i retarded :derp:

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Facebook
Sign In with Twitch
Loading ...