Something got broken...

broken avatar :(
Created 944 days ago
by GKID7891
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
2,775 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: noRogaland, Sauda, West Norway
Date Registered: 21 September 2015
Last active: 762 days ago
Posts
131
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
File fiddler
Signature
<field name="bIsModder" type="Boolean">True</field>
<field name="sName" type="String">GKID7891</field>
×
GKID7891's Groups
GKID7891's Contact & Social Linksgkid7891
Some guns have ben messed up. Everything is "tag_weapon", anims are set to "relative" and "use Bones" is unchecked. I have created animated models (tag_view + hierarchy + either a random weapon mesh/one mesh from the rig) and those are "tag_weapons". Any advice?



ADS anim is "broken" on the XMLAR



ASM1 is stuck in the middle of the screen




Same thing with HBRA3, althought less severe.




Even the Barrett is stuck into my face  :P

Somehow, the other MWR weapons I ported (RPD, Dragunov and the M60) looks perfect...
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 2 March 2016
Last active: 385 days ago
Posts
126
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I'm the REAL TTheenderr
Signature
I'm the REAL TTheenderr

Any questions? PM me or find me in chat. I'm on chat most of the time on school days.

Personal Highest Round Record: 26 (infinite Warfare: Zombies in Spaceland)
×
TTheenderr's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Some guns have bugs relating to aiming and holding them.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: noRogaland, Sauda, West Norway
Date Registered: 21 September 2015
Last active: 762 days ago
Posts
131
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
File fiddler
×
GKID7891's Groups
GKID7891's Contact & Social Linksgkid7891
Alright, what would be the fix? :P
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 2 March 2016
Last active: 385 days ago
Posts
126
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I'm the REAL TTheenderr
×
TTheenderr's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
I actually don't know but i have experienced with the bug.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 17 February 2015
Last active: 15 hours ago
Posts
229
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I port weapons!
Signature
Add me on Discord: Jdcobra1#0312
×
Jdcobra's Groups
the textures for the hbr and xmlar look a little weird
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: gbMilton Keynes
Date Registered: 17 January 2014
Last active: 35 days ago
Posts
6,879
Respect
Forum Rank
Immortal
Primary Group
Community Scripter
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Signature
If you want scripts / features made for you, then contact me by PM or email / skype etc
it will cost you tho so if you have no intention of reciprocating don't even waste my time ;)
×
Harry Bo21's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Scripter Has shown effort and knowledge in the area of scripting while being a part of the UGX-Mods community.
Harry Bo21's Contact & Social Links[email protected]HarryBo21HarryBo000
You haven't set ads anims
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: noRogaland, Sauda, West Norway
Date Registered: 21 September 2015
Last active: 762 days ago
Posts
131
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
File fiddler
×
GKID7891's Groups
GKID7891's Contact & Social Linksgkid7891
Uhh, I have setup ADS anims in APE and enabled ADS.

JDCobra, I think I placed a normal map by accident on the occlusionmap on the HBRA3 :P Didn't do that on the XMLAR- There's a "mask" texture I haven't applied to it, is that some kind of gloss map?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 17 February 2015
Last active: 15 hours ago
Posts
229
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I port weapons!
×
Jdcobra's Groups
no the mask should be the camo mask for putting camos on the gun... Have you made sure you used the correct texture for the color map though?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: noRogaland, Sauda, West Norway
Date Registered: 21 September 2015
Last active: 762 days ago
Posts
131
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
File fiddler
×
GKID7891's Groups
GKID7891's Contact & Social Linksgkid7891
Yes, those are correct ;) I haven't used the camo mask on any of my ported weapons.

Are there normal maps called "wet" for the rainy textures? I haven't used those
Last Edit: March 20, 2017, 08:46:47 pm by GKID7891
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 17 February 2015
Last active: 15 hours ago
Posts
229
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I port weapons!
×
Jdcobra's Groups
Are you using the wet texture for it?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: noRogaland, Sauda, West Norway
Date Registered: 21 September 2015
Last active: 762 days ago
Posts
131
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
File fiddler
×
GKID7891's Groups
GKID7891's Contact & Social Linksgkid7891
No, but my teacher said it was some problems with the normal/bump maps :P  Also, I used an old SETool plug-in, ver 1.0 rather than DZxTPorter's 1.5.5  :troll: which messed up the anims  :please:

UPDATE: Yes, the normal maps for some of my guns wasn't blue coloured in preview :P
Last Edit: March 29, 2017, 12:18:37 pm by GKID7891
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: usSouth Florida
Date Registered: 10 July 2016
Last active: 229 days ago
Posts
106
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
Signature
Let he who has not sinned cast the first stone.
×
Archaicvirus's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Archaicvirus's Contact & Social Links
the textures for the hbr and xmlar look a little weird

He's right, I don't know if this will help you, but I have experienced that weird bumpy texture on certain models where I have changed the geometry on the model in blender/maya, but forgot to re-bake the textures. It happens when raytracing occurs, the rays could be intersecting multiple facets, and therefore projecting artifacts onto parts of the uv map, especially if you're using a high poly model to bake textures for a low poly uv map. I've fixed this in some cases by removing the ambient occlusion channel, or by adjusting the frontal and rear distances in texture bake settings. You may have a completely different issue, but hope it helps anyways.

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...