broken avatar :(

GKID7891

File fiddler
Posts
131
Respect
3
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member

Forum Stats

More Stats
Date Registered
September 21, 2015, 07:16:21 pm
Posts
131 (0.092 per day)
Last Active
September 13, 2017, 02:45:41 pm

Forum Profile

Gender
Male
Country
Location
Rogaland, Sauda, West Norway
Local Time
August 22, 2019, 01:12:34 pm

Contact & Social Links

Steam
No, but my teacher said it was some problems with the normal/bump maps :P  Also, I used an old SETool plug-in, ver 1.0 rather than DZxTPorter's 1.5.5  :troll: which messed up the anims  :please:

UPDATE: Yes, the normal maps for some of my guns wasn't blue coloured...
876 days ago
Yes, those are correct ;) I haven't used the camo mask on any of my ported weapons.

Are there normal maps called "wet" for the rainy textures? I haven't used those
885 days ago
Uhh, I have setup ADS anims in APE and enabled ADS.

JDCobra, I think I placed a normal map by accident on the occlusionmap on the HBRA3 :P Didn't do that on the XMLAR- There's a "mask" texture I haven't applied to it, is that some kind of gloss map?
885 days ago
Alright, what would be the fix? :P
890 days ago
Some guns have ben messed up. Everything is "tag_weapon", anims are set to "relative" and "use Bones" is unchecked. I have created animated models (tag_view + hierarchy + either a random weapon mesh/one mesh from the rig) and those are "tag_weapons". Any advic...
890 days ago
Where do I find tile mode

Alright, thanks :)
892 days ago

Signature

<field name="bIsModder" type="Boolean">True</field>
<field name="sName" type="String">GKID7891</field>

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...