Missing weapon sounds and very dark map after compiling in black ops 3

broken avatar :(
Created 1488 days ago
by Lindor
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
2,730 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 20 December 2014
Last active: 662 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
Lindor's Groups
Lindor's Contact & Social Links
Hey community,

After compiling my map there are no weapon sounds, the map is very very dark and the zombies have strange animations, any help?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nlApeldoorn
Date Registered: 17 December 2013
Last active: 8 hours ago
Posts
1,187
Respect
1,393Add +1
Forum Rank
Zombie Colossus
Primary Group
Community Scripter Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
It aint much, if it aint Dutch
Signature
[RELEASED] Greenhouse Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

NUK370WN Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Industrial Estate Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Support my work here:  [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
×
BluntStuffy's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Scripter Elite Has shown excellence and experience in the area of custom scripting in the UGX-Mods community.
Oil Rig Beta Access
Oil Rig Beta Access
BluntStuffy's Contact & Social LinksBluntstuffy@BluntZombieBluntStuffyStuffyZombie
i fixed part of these problems by changing the decimal symbol for windows. change it from , to . it's in your Country & Language options.. Worth a try..
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: itVeneto
Date Registered: 5 September 2014
Last active: 296 days ago
Posts
282
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
I belive purple is getting me...
×
IperBreach86's Groups
IperBreach86's Contact & Social Linksiperbreach86IperBreach86
i fixed part of these problems by changing the decimal symbol for windows. change it from , to . it's in your Country & Language options.. Worth a try..
After that should it work as intended or do i need to do osmethingm ore? like create a new map or re install the tools?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 20 December 2014
Last active: 662 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
Lindor's Groups
Lindor's Contact & Social Links
Thanks  BluntStuffy,

the weapon sounds now are there  :) , but the map is still very dark and the zombies also still have strange animations  :-\
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nlApeldoorn
Date Registered: 17 December 2013
Last active: 8 hours ago
Posts
1,187
Respect
1,393Add +1
Forum Rank
Zombie Colossus
Primary Group
Community Scripter Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
It aint much, if it aint Dutch
×
BluntStuffy's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Scripter Elite Has shown excellence and experience in the area of custom scripting in the UGX-Mods community.
Oil Rig Beta Access
Oil Rig Beta Access
BluntStuffy's Contact & Social LinksBluntstuffy@BluntZombieBluntStuffyStuffyZombie
After that should it work as intended or do i need to do osmethingm ore? like create a new map or re install the tools?


Thanks  BluntStuffy,

the weapon sounds now are there  :) , but the map is still very dark and the zombies also still have strange animations  :-\

Try a _night sky box, or try the zm_factory skybox ( that one kinda works for me, but is dark by default ).
I havent tried if reinstalling the mod-tools after you set the decimal sign fixes the other issue's, havent had the time for that yet..
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: brCeara
Date Registered: 8 February 2016
Last active: 1447 days ago
Posts
6
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
×
xbrunerohd's Groups
xbrunerohd's Contact & Social Links
You should reinstall your mod tools so everything is fixed up after you change your decimal.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 20 December 2014
Last active: 662 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
Lindor's Groups
Lindor's Contact & Social Links
Thanks again  BluntStuffy,  :D

now I can see the sky and the map isn´t so dark anymore, but the zombie movement is still very weird  :(

Double Post Merge: October 05, 2016, 12:50:05 pm
Ok xbrunerohd, I will try this out, hopefully it works then  :)
Last Edit: October 05, 2016, 12:50:05 pm by Lindor
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 20 December 2014
Last active: 662 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
Lindor's Groups
Lindor's Contact & Social Links
Thanks BluntStuffy and xbrunerohd,

now all works. :) I love the UGX Mods Community  :D
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: brCeara
Date Registered: 8 February 2016
Last active: 1447 days ago
Posts
6
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
×
xbrunerohd's Groups
xbrunerohd's Contact & Social Links
No problem buddy!  :D

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Facebook
Sign In with Twitch
Loading ...