Zoning Help

broken avatar :(
Created 676 days ago
by archmeister94
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
845 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: englandUnknown
Date Registered: 2 April 2015
Last active: 67 days ago
Posts
36
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
Helloooo
×
archmeister94's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
archmeister94's Contact & Social Linksarchmeister94WiidSmokerArchmeister94
I've watched terminators video as well as others on Youtube and I've also read the Wiki. I haven't mad a map in a while but i did make a few practice maps right before I started working on this one, I have exhausted every way I can think of to fix this and so I'm posting this as a last resort.

So I had two zones, "start_zone" & "hall_zone", they both worked perfectly, then I built up my map some more and added in the zones, stupidly I called one of the new zones "hallway_zone", so I won't get confused renamed "hall_zone" to "lobby_zone" and changed all the relevant KVP's and edited the mapname.gsc. This broke the zone, no zombies would spawn while I was in "lobby_zone (hall_zone)" so I changed it back. Zombies now spawn again but the game will now freeze once for a second while I'm in that zone (as seen in the Youtube video). I also can't get the other zones to work, if I'm in them the zombies won't spawn at all unit i re-enter "hall_zone".

Note: When I changed "hall_zone" to "lobby_zone", the text at the top left of the screen when I started my map still said "hall_zone" and that it had no volumes or spawners, renaming it back to "hall_zone" """FIXED""" it.

Image URL - [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Youtube video of broken gameplay - [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] (micro freeze at 0:56)

Thank you for your time.
Last Edit: January 07, 2018, 11:10:09 pm by archmeister94
This topic contains a post which is marked as the Best Answer. Click here to view it.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nlApeldoorn
Date Registered: 17 December 2013
Last active: 13 hours ago
Posts
1,177
Respect
1,370Add +1
Forum Rank
Zombie Colossus
Primary Group
Community Scripter Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
It aint much, if it aint Dutch
Signature
[RELEASED] Greenhouse Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

NUK370WN Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Industrial Estate Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Support my work here:  [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
×
BluntStuffy's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Scripter Elite Has shown excellence and experience in the area of custom scripting in the UGX-Mods community.
Oil Rig Beta Access
Oil Rig Beta Access
BluntStuffy's Contact & Social LinksBluntstuffy@BluntZombieBluntStuffyStuffyZombie
tbh, i'm not seeing anything wrong with the things you posted in the picture. That means it would be somewhere in the kvp's on the triggers/volume's you didn't show.
check the script_flags on your trigger(s), and the targetname's on your zone's.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: englandUnknown
Date Registered: 2 April 2015
Last active: 67 days ago
Posts
36
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
Helloooo
×
archmeister94's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
archmeister94's Contact & Social Linksarchmeister94WiidSmokerArchmeister94
tbh, i'm not seeing anything wrong with the things you posted in the picture. That means it would be somewhere in the kvp's on the triggers/volume's you didn't show.
check the script_flags on your trigger(s), and the targetname's on your zone's.
Okay I'll have a look, it's probably something stupid, like a spelling mistake, thank you for responding anyway
<3:D
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: fr
Date Registered: 3 June 2015
Last active: 4 days ago
Posts
44
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Community Mapper Elite
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
×
IZaRTaX's Groups
Community Mapper Elite Has shown excellence and experience in the area of custom mapping in the UGX-Mods community.
BO3 Modtools Alpha
BO3 Modtools Alpha
This user has access to the Black Ops 3 Modtools Alpha
IZaRTaX's Contact & Social LinksIZaRTaX
You should try this one

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.



and rename the hallway_zone on the top by hallway_zone2 with the right kvp zone/door in Radiant.
Marked as best answer by archmeister94 on Today at 07:29:32 pm
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: englandUnknown
Date Registered: 2 April 2015
Last active: 67 days ago
Posts
36
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
Helloooo
×
archmeister94's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
archmeister94's Contact & Social Linksarchmeister94WiidSmokerArchmeister94
It's been a long time since I last made a map, and I forgot I had to build the MOD whenever I edited the scripts, my bad lol

But thank you both for trying to fix my idiotic mistake  ;D
Last Edit: February 08, 2018, 07:30:13 pm by archmeister94

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...