[SOLVED] Strange radiant problem (video included)

broken avatar :(
Created 2640 days ago
by johndoe
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
2,882 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: tr
Date Registered: 1 March 2013
Last active: 5 days ago
Posts
808
Respect
Forum Rank
The Decider
Primary Group
2015 Contest Winner
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
it all goes tumbling down
Signature
from now on, i'll post a random recipe for every stupid post as a response
×
johndoe's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Mapper Has released one or more maps to the UGX-Mods community which have been added to the UGX Map Manager.
2015 Contest Winner
johndoe's Contact & Social Linksmyc153-johndoe
Couple of days ago i installed Codwaw mod tools and tried to make my very first map. Nothing went wrong during the installation, and i didn't see something going wrong. But whenever i try to do something on radiant (e.g drawing something, moving around, clicking somewhere) nothing seems to happen but something actually happens(sounds weird. i know). after it gets stuck, i have to resize some of the view windows so that i can see what i did.

I know it sounds really weird so i captured a video of it.
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

By the way i'm using a laptop which i think is good enough to accomplish such tasks, so i don't think it's about my hardware, and i'm using a freshly installed windows 7 home basic on which i only use for gaming(i use linux for other things if you're wondering).

Long story short, this problem drives me mad and i'd really appreciate any kind of help. Thanks for the help in advance and have a nice day or night or... whatever...
Last Edit: October 11, 2013, 05:11:43 pm by johndoe
broken avatar :(
×
broken avatar :(
[UGX] Lead Asset Creator
Location: ca
Date Registered: 17 August 2012
Last active: 277 days ago
Posts
1,932
Respect
Forum Rank
Zombie Destroyer
Primary Group
UGX V.I.P.
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
Eh?
Signature
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
(Click to enter portfolio)
×
SajeOne's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
UGX V.I.P.
UGX V.I.P.
hmm, just a theory but try going to "Edit>Preferences" and under camera hit "Update XY on drag". Also you could try running in compatibility for windows xp service pack 3. Also have you tried just selecting objects from the 3D view? Other then that I'm not sure I don't think I've ran into a problem like that.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: tr
Date Registered: 1 March 2013
Last active: 5 days ago
Posts
808
Respect
Forum Rank
The Decider
Primary Group
2015 Contest Winner
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
it all goes tumbling down
×
johndoe's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Mapper Has released one or more maps to the UGX-Mods community which have been added to the UGX Map Manager.
2015 Contest Winner
johndoe's Contact & Social Linksmyc153-johndoe
nope, changing preferences didn't help. i'm already running it under winxp sp3 compatibility mode. oh i remembered something! yesterday, i tried to run it under my ubuntu's windows app loader and it worked perfectly(bit of laggy though). so i'm guessing it's something to do with my os. wish companies supported linux more so wouldn't have to work on linux '-_-
broken avatar :(
×
broken avatar :(
[UGX] Founder
Location: usBay Area, California
Date Registered: 24 June 2011
Last active: 30 days ago
Posts
5,549
Respect
6,577Add +1
Forum Rank
Immortal
Primary Group
UGX Administrator
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Signature
If Java had true garbage collection, most programs would delete themselves upon execution.
×
treminaor's Groups
UGX Administrator
UGX Team Member
UGX Site Moderator Has the ability to issue warnings to users, edit and remove posts from the forum and to move topics to other boards. Upholds the rules of the forum. Moderates Chat Rooms.
nope, changing preferences didn't help. i'm already running it under winxp sp3 compatibility mode. oh i remembered something! yesterday, i tried to run it under my ubuntu's windows app loader and it worked perfectly(bit of laggy though). so i'm guessing it's something to do with my os. wish companies supported linux more so wouldn't have to work on linux '-_-
Radiant can get pretty screwed up by itself sometimes for whatever reason - usually the best thing to do is just re-extract the radiant exe and preferences from the Mod Tools rar, overwriting what you have. Basically doing a reset of Radiant.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: tr
Date Registered: 1 March 2013
Last active: 5 days ago
Posts
808
Respect
Forum Rank
The Decider
Primary Group
2015 Contest Winner
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
it all goes tumbling down
×
johndoe's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Mapper Has released one or more maps to the UGX-Mods community which have been added to the UGX Map Manager.
2015 Contest Winner
johndoe's Contact & Social Linksmyc153-johndoe
i did that too. still the same -_-
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: tr
Date Registered: 1 March 2013
Last active: 5 days ago
Posts
808
Respect
Forum Rank
The Decider
Primary Group
2015 Contest Winner
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
it all goes tumbling down
×
johndoe's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Community Mapper Has released one or more maps to the UGX-Mods community which have been added to the UGX Map Manager.
2015 Contest Winner
johndoe's Contact & Social Linksmyc153-johndoe
after everything i tried, nothing seems to solve the problem. i configured my linux to run mod tools and i'm making my maps on linux right now. i guess i can say the problem is solved.

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Facebook
Sign In with Twitch
Loading ...