mptype error

broken avatar :(
Created 2491 days ago
by IHammY/
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
2,143 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 5 April 2013
Last active: 656 days ago
Posts
279
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
"Niisan would you brush me theeth?"-karen 2013
Signature
×
IHammY/'s Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
so i think i asked that before but... why does waw keep saying that there is an error in my _loadout.gsc if i try launching my map?

it says error is in line 67 here it is with the following ones

{

mptype\nazi_zombie_heroes::precache();

}
else
{
mptype\player_usa_marine::precache();
}
}
else
{
mptype\player_usa_marine::precache();
}
also the error says that its missing mptype_alley_urban_assoult wich isnt mentioned in the file.
another problem that i just noticed is that waw seems to be calling for the aksu model even tho its mentioned nowhere too...
Last Edit: August 08, 2013, 05:01:51 pm by IHammY/
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 6 August 2012
Last active: 39 days ago
Posts
277
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Community Scripter Elite
My Groups
More
×
YaPh1l's Groups
Community Scripter Elite Has shown excellence and experience in the area of custom scripting in the UGX-Mods community.
YaPh1l's Contact & Social Links
You might have loose files in your mod folder. Check and delete them.

- Phil.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 5 April 2013
Last active: 656 days ago
Posts
279
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
"Niisan would you brush me theeth?"-karen 2013
×
IHammY/'s Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
thanks but... there are only things that are needed...
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 6 August 2012
Last active: 39 days ago
Posts
277
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Community Scripter Elite
My Groups
More
×
YaPh1l's Groups
Community Scripter Elite Has shown excellence and experience in the area of custom scripting in the UGX-Mods community.
YaPh1l's Contact & Social Links
Are we talking about the same? I meant the AppData\Local\Activision\CoDWaW\mods folder. I wasn't very clear in my first post, sorry.

- Phil.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 5 April 2013
Last active: 656 days ago
Posts
279
Respect
Forum Rank
Mr. Elemental
Primary Group
Donator ♥
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
"Niisan would you brush me theeth?"-karen 2013
×
IHammY/'s Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
thanks that did it but now i have an error depending on the dogs even tho i deleted the include zombiemode dogs or whatever in launcher do i need to disable anything else? or is this because of loose files too?

Last Edit: August 08, 2013, 06:05:23 pm by IHammY/

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Facebook
Sign In with Twitch
Loading ...