sound aliases failed to load

broken avatar :(
Created 1112 days ago
by Str1k3r
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
6,079 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: de
Date Registered: 29 May 2014
Last active: 714 days ago
Posts
1
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
Str1k3r's Groups
Str1k3r's Contact & Social Links
Hello Community,
I have a problem namely the:


^1ERROR: unable to load file 'sound/zone//mp_mod.all.alias.sz'

  csv:zone_source/mp_mod.zone
^1ERROR: sound aliases failed to load
  csv:zone_source/mp_mod.zone


What can I do, that the error is no longer?

broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nl
Date Registered: 13 October 2015
Last active: 976 days ago
Posts
11
Respect
Forum Rank
Legless Crawler
Primary Group
Member
×
darklogic's Groups
darklogic's Contact & Social Links
same issue
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: esSpain
Date Registered: 30 December 2014
Last active: 1060 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
×
Thunder-67's Groups
Same error 😭
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nl
Date Registered: 22 September 2013
Last active: 389 days ago
Posts
315
Respect
Forum Rank
Perk Hacker
Primary Group
Community Mapper
My Groups
More
Personal Quote
Zombie Mapper and Gamer
Signature
My Custom Zombie Maps:

- Nazi zombie Legion
- City of Hell
- The Abandoned Mine
- The Last Undead House (Finished)

more custom zombie maps coming soon
×
gamer9294's Groups
Community Mapper Has released one or more maps to the UGX-Mods community which have been added to the UGX Map Manager.
gamer9294's Contact & Social Links
Hello Community,
I have a problem namely the:


^1ERROR: unable to load file 'sound/zone//mp_mod.all.alias.sz'

  csv:zone_source/mp_mod.zone
^1ERROR: sound aliases failed to load
  csv:zone_source/mp_mod.zone


What can I do, that the error is no longer?


Hi Str1k3r,

I had that problem before and for some reasons I fixed it by changing my decimal from  ,  to  .
and after that I re-compile my map with (compile, light, link).

The Error is gone from the console list in launcher and the weapon sounds etc are working then.


How to fix it:

Go to:
 Control panel > Clock, language and region  > country and language > more settings... >  ...
or
Go to:
 Control panel > country and language > more settings... > ...

change: Decimal sign 
from:
,
to: 
.

screenshot:



some people was talking about this and later I have it tried out and for me it works  :)

I hope that this will help you ;)


best regards,
Gamer9294
Last Edit: October 07, 2016, 06:41:19 pm by gamer9294
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: nlNederland
Date Registered: 14 August 2013
Last active: 1087 days ago
Posts
50
Respect
Forum Rank
Rotting Walker
Primary Group
Member
Personal Quote
Wassaaap
Signature
×
WhiteDevil's Groups
WhiteDevil's Contact & Social Links

Hi Str1k3r...

This worked! Thanks bro!!!
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: usNebraska
Date Registered: 2 January 2016
Last active: 12 days ago
Posts
113
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Custom Map Reviewer
My Groups
More
My Contact & Social Links
More
Signature
"I let the beat drop like old people with polio."
                                                                             Filthy Frank
×
XEcW22's Groups
Custom Map Reviewer Has permission to post map review topics in the Custom Map Reviews section of the forum.
XEcW22's Contact & Social LinksPapa bolsa de culoXEcW22

Hi Str1k3r,

I had that problem before and for some reasons I fixed it by changing my decimal from  ,  to  .
and after that I re-compile my map with (compile, light, link).

The Error is gone from the console list in launcher and the weapon sounds etc are working then.


How to fix it:

Go to:
 Control panel > Clock, language and region  > country and language > more settings... >  ...
or
Go to:
 Control panel > country and language > more settings... > ...

change: Decimal sign 
from:
,
to: 
.

screenshot:
( [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] .)


some people was talking about this and later I have it tried out and for me it works  :)

I hope that this will help you ;)


best regards,
Gamer9294
mine is a period and i still cant fix this PLEASE HELP! lol
broken avatar :(
×
broken avatar :(
OnionmanVere Bo21
Location: ieu dnt wnt 2 no
Date Registered: 27 September 2013
Last active: 1 day ago
Posts
1,863
Respect
Forum Rank
Zombie Destroyer
Primary Group
Community Mapper
My Groups
More
Personal Quote
ok
Signature
Aye mate you don't know me so y don't you shut tf up ok buddy :)

×
Scobalula's Groups
Donator ♥ Benevolent Soul who has our eternal gratitude and exclusive access to betas and the donator section of the forum.
Box Mappers Elite
Box Mappers Elite
Community Mapper Has released one or more maps to the UGX-Mods community which have been added to the UGX Map Manager.
Community Scripter Has shown effort and knowledge in the area of scripting while being a part of the UGX-Mods community.
Scobalula's Contact & Social Links
mine is a period and i still cant fix this PLEASE HELP! lol

Paste your scz and shit here, there's probably some else wrong, this only fixes it if the comma is the cause.

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...