How can i do this?

broken avatar :(
Created 353 days ago
by deathwarrior700
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
618 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 31 July 2015
Last active: 19 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
deathwarrior700's Contact & Social Links
Hello, this person here has created a mod in which he changed the tanks used in singleplayer missions. I want to know how to do this.

Lets say i want to replace the shermans with jap tanks, how can i do this?


Double Post Merge: August 30, 2018, 06:04:08 pm
The mod in question [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Last Edit: August 30, 2018, 06:04:08 pm by deathwarrior700
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: kh
Date Registered: 9 August 2013
Last active: 27 days ago
Posts
503
Respect
Forum Rank
Zombie Enslaver
Primary Group
Member
×
codmoddd1234's Groups
codmoddd1234's Contact & Social Links
To replace them compile a mod.ff with the tank, tank tread / fire fx, sounds. You would also need to include the stock maps/mapname.gsc with edits to replace the tanks.
You could also prob swap the models in gsc or re-texture the tank textures and compile those.
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: us
Date Registered: 31 July 2015
Last active: 19 days ago
Posts
4
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
deathwarrior700's Contact & Social Links
To replace them compile a mod.ff with the tank, tank tread / fire fx, sounds. You would also need to include the stock maps/mapname.gsc with edits to replace the tanks.
You could also prob swap the models in gsc or re-texture the tank textures and compile those.


Ok thanks for the response but I just want to clarify so we are on the same boat. I dont want to import custom models from other games ect, i just want to change the tanks spawn so that they spawn other tanks already presetn in the game. Like change t 34 spawn in any level to panzer 4 or sherman. How can i go about doing this?
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: kh
Date Registered: 9 August 2013
Last active: 27 days ago
Posts
503
Respect
Forum Rank
Zombie Enslaver
Primary Group
Member
×
codmoddd1234's Groups
codmoddd1234's Contact & Social Links
If its not compiled into the original map/bsp then it needs to be compiled into a .ff or added to your mod folder/iwd.
I can't actually say whether it will work correctly because vehicles are pretty buggy to begin with and i don't think the vehicle colmap gets added to the .ff

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...