Realism 3.0 doesn't load

broken avatar :(
Created 146 days ago
by teknolizer
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
80 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: be
Date Registered: 22 September 2019
Last active: 125 days ago
Posts
2
Respect
Forum Rank
Fresh Corpse
Primary Group
Member
×
teknolizer's Groups
teknolizer's Contact & Social Links
Hi all, I downloaded Realism 3.0 and there's no way to correctly run it. Long time ago I was on 2.2 and had no issue.
So here steps I did :

- Fresh install of WaW
- First launch of the game to set player files
- Install of T4M

Install of Realism
- put "New_Realism" folder in AppData/Local/Activision/CodWaW/mods/
- put map_source, raw and zone_source in WaW root folder

I tried directly like this, load mod from main menu, nothing happens except a back to desktop and back to game
(WaW tells launch without mod, so he recognize at least something), then after launching any official zm map (from menu or console)
it crashes at the beginning of loading.

I saw that the map had to be re-compiled with the mod, I tried to use the ZomMods Realism Installer but it failed.

I followed the steps provided in text file along with video "tuto for mappers" and tried compiling with nazi_zombie_factory files, but also failed.

Here some things I tried
- T4M Lan Fix
- Try different resolutions
- Load in Safe Mode
- Run WaW in compatibility mode
- I also tried a version of T4M with the 400FX Error Fix

I'm pretty sure there's a step I missed but can't clarify exactly what I've to do.

Thanks for any help you can provide :)
Last Edit: December 27, 2020, 07:57:46 pm by teknolizer

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Facebook
Sign In with Twitch
Loading ...