Debris Trigger To New Zone Won't Activate [SOLVED]

broken avatar :(
Created 12 days ago
by Tiyoushi
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
39 views
broken avatar :(
×
broken avatar :(
Location: usCalifornia
Date Registered: 6 August 2015
Last active: 2 days ago
Posts
145
Respect
Forum Rank
Pack-a-Puncher
Primary Group
Member
My Contact & Social Links
More
Personal Quote
Interesting.
×
Tiyoushi's Groups
Tiyoushi's Contact & Social LinkstiyoushiXelasto
I've been stuck with this problem for awhile and it's driven me mad.

There is one zone in my small map that I can't enter. The zone has two doors leading into it. However, neither of the doors work. When I walk up to one of them, the text that tells you to buy the door for a certain cost simply doesn't appear, and pressing F doesn't work at all.

1. I've checked that the zones are properly named, and the adjacent zones in the map GSC file are correct as well. I've also made sure that the zone volumes are info_volumes, touching each other, and have target, targetname, and script_noteworthy KVPs, so I don't think it's the zone volumes causing the problem.

2. The triggers for both doors are both trigger_use, and have the right target, script_flag, and targetname (zombie_ debris), and all the other options are default. The trigger is stretched so it extends past both sides of the debris models and clip (so you can open it up from either side, which is how I think it works). I don't think I messed this up, but I get the feeling that this is the part causing me problems.

3. The clip is a script brushmodel with the targetname and script_noteworthy KVPs, extended to cover the models.

4. Finally, the small rocks (which are the models acting as the debris that I want to move) are script_models with the targetname and target KVPs.

5. I have indeed added the script_structs with the approriate targetname.

I simply have no idea how the door just stopped working entirely, as I have been essentially copying my doors over, and I've been checking this over and again to make sure I got the KVPs right.

Images:
Trigger one: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Trigger two: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Clip 1: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Clip 2: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Any help would be massively appreciated!

EDIT: Simply deleting both doors and remaking the door carefully while watching a tutorial fixed it. I'm not sure what went wrong, but probably some stupid typo.
Last Edit: July 12, 2019, 01:46:56 am by Tiyoushi

 

Login

or login with an authentication provider below
Sign In with Google
Sign In with Twitter
Sign In with Discord
Sign In with Steam
Sign In with Twitch
Loading ...