Author Topic: [SOLVED] Unable to mantle  (Read 309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Joeycx

  • - Original Poster (OP) -
  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 190
  • Country: vn
  • Respect: 27
  • sisohcysp
    • View Profile

Unable to mantle

« on: August 06, 2018, 02:23:18 am »
Hi! I recently added the mantle texture and it doesn't seem to work. ( [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] ) Nothing shows up, and I'm wondering what certain files are used to make the mantle work. This could be related to the bipod deployable weapon issue as well, because that doesn't work either. I saw on nazi_zombie_seelow and other certain zombie maps, it allows to mantle and mount. I've been stuck on this issue for a while so if anyone can help with any info, it would be greatly appreciated! Thank you!

This topic contains a post which is marked as the Best Answer. Click here to view it.

Offline gympie6

  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 165
  • Country: nl
  • Respect: 35
  • I love skulls
    • Distenc5
    • View Profile
  • CoD: WaW: Teffrie

Re: Unable to mantle

« Reply #1 on: August 06, 2018, 08:26:29 am »
Hi! I recently added the mantle texture and it doesn't seem to work. ( [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] ) Nothing shows up, and I'm wondering what certain files are used to make the mantle work. This could be related to the bipod deployable weapon issue as well, because that doesn't work either. I saw on nazi_zombie_seelow and other certain zombie maps, it allows to mantle and mount. I've been stuck on this issue for a while so if anyone can help with any info, it would be greatly appreciated! Thank you!

Mantle is like climbing on a brush or over it.
This is what I did for example:
« Last Edit: August 06, 2018, 08:26:52 am by gympie6 »
The official game when it comes out, maybe.  As long as it isn't just passed call of duties copied.  But wait, Black ops 4 is a complete copy of the Chinese Call Of Duty Online.

You wot dude!

Offline Joeycx

  • - Original Poster (OP) -
  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 190
  • Country: vn
  • Respect: 27
  • sisohcysp
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #2 on: August 08, 2018, 11:59:23 am »
Mantle is like climbing on a brush or over it.
This is what I did for example:
( [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] .)

Does the height matter?
« Last Edit: August 08, 2018, 11:59:53 am by Joeycx »

Offline Tim Smith

  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,261
  • Country: gb
  • Respect: 126
  • Embrace the Darkness
    • timsmith90
    • THEREALBaDBoY17's Uplay Profile
    • View Profile
    • My clan Website
  • CoD: WaW: TimSmith

Re: Unable to mantle

« Reply #3 on: August 08, 2018, 10:49:53 pm »
I think it Does matter about the height.


Also, off topic. Do this please :


« Last Edit: August 08, 2018, 10:54:52 pm by Tim Smith »

Offline Joeycx

  • - Original Poster (OP) -
  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 190
  • Country: vn
  • Respect: 27
  • sisohcysp
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #4 on: August 09, 2018, 03:04:46 am »
I just raised the mantle clip about twice it's height higher and no luck :( Is there some sort of file or xanim that i may be missing that uses those mantle and mount clips?

Offline gympie6

  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 165
  • Country: nl
  • Respect: 35
  • I love skulls
    • Distenc5
    • View Profile
  • CoD: WaW: Teffrie

Re: Unable to mantle

« Reply #5 on: August 09, 2018, 07:16:54 am »
I just raised the mantle clip about twice it's height higher and no luck :( Is there some sort of file or xanim that i may be missing that uses those mantle and mount clips?

I remember you have to make the clip on one half of your obstacle and the other half going into the air.
If it doesn't work how about adding some width?

Offline IZaRTaX

  • *
  • Legless Crawler
  • Posts: 37
  • Country: fr
  • Respect: 185
    • IZaRTaX
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #6 on: August 09, 2018, 09:24:04 am »
1 or 2 units around the brush is enough to mantle on/over

maximum 6 units xy and 2 for high z , to me it's the best way.




Offline Joeycx

  • - Original Poster (OP) -
  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 190
  • Country: vn
  • Respect: 27
  • sisohcysp
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #7 on: August 09, 2018, 02:38:27 pm »
Nope, doesn't work either.

I'm thinking there's a sort of xanim or ui file i'm missing because bipod,mount and mantle don't work, no matter how many times i adjust the dimensions of the clip.

Offline IZaRTaX

  • *
  • Legless Crawler
  • Posts: 37
  • Country: fr
  • Respect: 185
    • IZaRTaX
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #8 on: August 09, 2018, 04:08:19 pm »
Turn your brushes to weapon clip, add a clip collision around the brush (dirt,metal etc...) and add the mantle function.


Result

Marked as best answer by Joeycx. [22/08/2018, 13:32:35]

Offline Joeycx

  • - Original Poster (OP) -
  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 190
  • Country: vn
  • Respect: 27
  • sisohcysp
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #9 on: August 10, 2018, 12:10:06 am »
Nope, still doesn't work.


Offline IZaRTaX

  • *
  • Legless Crawler
  • Posts: 37
  • Country: fr
  • Respect: 185
    • IZaRTaX
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #10 on: August 10, 2018, 04:10:43 am »
Nope, still doesn't work.

( [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] .)

Sure it doesn't work if you put a clip player texture right on it, remove that player clip.
« Last Edit: August 10, 2018, 04:12:08 am by IZaRTaX »

Offline Joeycx

  • - Original Poster (OP) -
  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 190
  • Country: vn
  • Respect: 27
  • sisohcysp
    • View Profile

Re: Unable to mantle

« Reply #11 on: August 11, 2018, 04:33:30 am »
Sure it doesn't work if you put a clip player texture right on it, remove that player clip.

Thanks so much for the help! I was stuck on this problem for a while lol. This solved the mantle problem and the bipod weapon mount problem.

Offline Harry Bo21

  • *
  • Immortal
  • Posts: 6,856
  • Country: gb
  • Respect: 960
    • HarryBo21
    • View Profile
  • Skype: skype:[email protected]?chat
  • CoD: WaW: HarryBo000

Re: Unable to mantle

« Reply #12 on: August 12, 2018, 03:07:33 pm »
“Problem”?

You placed what’s effectively a barrier in between lol

I had a similar problem at work today. There was a wall in my way. Eventually I “fixed” the issue by no longer walking in to the wall
« Last Edit: August 12, 2018, 03:09:00 pm by Harry Bo21 »
If you want scripts / features made for you, then contact me by PM or email / skype etc
it will cost you tho so if you have no intention of reciprocating don't even waste my time ;)