Author Topic: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+  (Read 47882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline michaeladean

  • Legless Crawler
  • Posts: 7
  • Country: us
  • Respect: 0
    • michael.dean.3726613
    • you_a_fraud
    • View Profile
  • CoD: WaW: You_A_Fraud

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #105 on: August 18, 2016, 01:20:32 pm »
# Error: NameError: file <maya console> line 1: name 'CoDMayaTools' is not defined..... i get that error when i click on export xmodel..HELPP

Offline ADONUTPERSON

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #106 on: August 23, 2016, 04:32:25 pm »
Its not working please help I did what is said to do please.

Double Post Merge: August 24, 2016, 08:50:12 am
# Error: NameError: file <maya console> line 1: name 'CoDMayaTools' is not defined it says this can some one help
« Last Edit: August 24, 2016, 08:50:12 am by ADONUTPERSON »

Offline trains4days

  • Fresh Corpse
  • Posts: 4
  • Country: us
  • Respect: 0
    • http://www.youtube.com/us's YouTube Channel
    • View Profile
  • CoD: WaW: trains4days

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #107 on: August 26, 2016, 08:09:23 pm »
[
1) Download the script below and save it to My Documents\maya\<maya version>\scripts\.
2) In the same folder, create usersetup.mel (if you don't already have one). Add this code to the end of the file:
Code: [Select]
python("import CoDMayaTools");
3) Restart Maya


I followed these instructions exactly and nothing shows up in Maya. I am using Maya 2014, and I had to create usersetup.mel so nothing was in it and I copied   python("import CoDMayaTools");  into the file and then saved it and opened Maya, I dont get an error, there just isnt the CodMayaTools tab on the top. Ive been trying this for a few hours and nothing seems to work. Any help is great thanks.

Offline enderfilms910

  • Fresh Corpse
  • Posts: 3
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #108 on: October 01, 2016, 04:45:21 pm »
It doesn't seem to work with maya 2017

Offline ItsJiinzo

  • Fresh Corpse
  • Posts: 2
  • Country: de
  • Respect: 0
    • https://steamcommunity.co
    • www.twitch.tv/itsjiinzo's Twitch Channel
    • twitter.com/AzuRe_MLG' Twitter Feed
    • View Profile
  • Skype: skype:sileyes9999?chat
  • CoD: WaW: ItsJiinzo

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #109 on: October 07, 2016, 06:33:53 am »
I am Having A Problem with it
i did all what the tutorial said and all that stuff but didnt work
i put it in the plug-ins folder in bin and semi worked till i wanted to export something
it just gave me this

[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Offline Jacobsmob

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: ca
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #110 on: October 22, 2016, 03:02:22 pm »
I'm having an error I can't seem to solve. I've put a black down and was able to port that into BO3, but I think as soon as I edit it(add divisions and model something that looks good) then port it, I get an error in APE saying it can read it.

I've exported other parts of it (scaled up cylinders and the perk bottle model) and they worked fine being able to be put into APE. I've been trying for almost 2 days to fix this but I can't. Anyone now how to properly export custom models?

Offline Riskeh

  • Legless Crawler
  • Posts: 8
  • Country: fr
  • Respect: 1
    • risk_fr
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #111 on: October 26, 2016, 10:46:12 am »
Getting this when trying to export:



help please I tried with Maya 2015 and 2016 :(

Offline epictz06

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: ir
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #112 on: February 10, 2017, 12:45:49 am »


i have this error on maya help me pls :(
« Last Edit: February 10, 2017, 08:48:24 am by Sidzzz »

Offline GandalftheBlond

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • OG Huffmiester
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #113 on: March 04, 2017, 05:07:40 pm »
Could someone walk me through this? I'm a map editing/Maya virgin and I have no clue what I'm doing.  Please PM me through my Steam [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Thanks
-OG

Offline klas96

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #114 on: May 27, 2017, 06:41:46 pm »
the download just resets every time I try to download from the Mediafire site

Offline h00dedsn1per

  • Legless Crawler
  • Posts: 8
  • Country: gb
  • Respect: 3
    • View Profile
  • CoD: WaW: h00dedsn1per

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #115 on: October 03, 2017, 06:59:50 am »
Getting this when trying to export:

( [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them] .)

help please I tried with Maya 2015 and 2016 :(
Does anyone know the fix for this? I get this error aswell

Offline Scobalula

  • *
  • OnionmanVere Bo21
  • Zombie Destroyer
  • Posts: 1,831
  • Country: ie
  • Respect: 298
  • Alice
    • View Profile

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #116 on: October 03, 2017, 08:39:43 am »
Does anyone know the fix for this? I get this error aswell

This has been fixed in newer version by Ray and I: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Aye mate you don't know me so y don't you shut tf up ok buddy :)


Offline h00dedsn1per

  • Legless Crawler
  • Posts: 8
  • Country: gb
  • Respect: 3
    • View Profile
  • CoD: WaW: h00dedsn1per

Re: [App] CoD Model Tools for Maya 2012+

« Reply #117 on: October 04, 2017, 06:34:41 am »
Thankyou